Despre noi

LogoPi

Li pigments acumulează toate cunoștințele corespondente procesului de dezoltare al pigmenţilor cosmeticii, pentru a satisface clientela din toată lumea care dorește un standart înalt. Li pigments formulează, produce și distribuie pigmenții săi folosind metode inovative. Produsele noastre sunt create manual și se încadrează în gama de top, dovedit ștințific.

Li pigments urmăreşte să furnizeze servicii de calitate şi un suport tehnic inegalabil, punând accentul pe siguranţă, calitate şi costul rentabil pentru clienţii săi.

De-a lungul anilor, cercetarea şi dezvoltarea, împreună cu multe teste preliminare în laborator, au determinat o gamă excepţională de pigmenţi cosmetici extrem de siguri.  Li pigments mereu urmăreşte atât procesul de dezvoltare, cât şi trendurile, astfel poate anticipa reglementările viitoare.

În prezent, compania este extrem de mândră de staff-ul dedicat care an de an contribuie prin cunoaşterea  produselor şi a servicilor asigurând dezvoltarea continuă a companiei noastre. Pe parcursul îndeplinirii cerinţelor de zi cu zi, staff-ul  Li pigments  a acumulat o bază solidă de cunoştinţe şi o înţelegere aprofundată a diferitelor procese de producţie.

 

Facilităţi

Li pigments este un producător de produse cosmetice permanente certificate şi renumite, localizat în statul New Jersey, SUA. Terenul are o mărime de 1114 metri pătraţi. El reuneşte sediul central, laboratorul de producţie, departamentul de control al calităţii,  departamentul de ambalare şi lanţul de distribuire.

Laboratorul de producţie de cel mai înalt nivel este echipat complet pentru a superviza variatele metode de creare a pigmenţilor permanenţi, folosind cele mai avansate metode.

 

Controlul de calitate

Li pigments nu renunţă la controlul producţiei, care este supus unor rigori foarte stricte. Echipamentul de procesare şi nivelul înalt al produselor este strict controlat.  Acest lucru face ca toate nuanţele să fie recreate corect şi exact la fel de fiecare dată şi să ajungă la nivelul de calitate pe care clienţii noştri îl aşteaptă.

La sosirea lor în depozitul Li, înainte să fie scoase din linia de producţie, staff-ul nostru controlează ca toată materia şi ambalajele să fie identificate, verificate şi marcate. Foile de date pentru siguranţa materialelor (MSDS) sunt disponibile în urma unei cereri simple.

Ceea ce urmează demonstrează cum produsele Li pigments sunt în concordanţă cu legile Guvernului Statelor Unite şi de asemenea cu legislaţia Uniunii Europene.

Aditivi prezenţi în timpul procesului de producţie care servesc pentru un tatuaj cosmetic permanent făcut cu Li pigments

-coloranţi suplimentari

-substanţa conservantă

-supliment de dispersie a culorii acceptat pentru folosirea în produse cosmetice certificate, descris în legea (21 CFR 73 and 74).

În UE : Directiva Consiliului Europei 76/768/EEC; Anexa IV, partea I din Rezoluţia RESAP(2008)1 care prevede că substanţele conservante care pot fi folosite ca aditivi în produsele cosmetice au ca scop principal prevenirea dezvoltării microbilor.

De menţionat şi Directiva 76/768/EEC, Anexa VI Partea I-EU cu rezoluţia ResAP(2008)1.

Directiva 76/768/EEC, Anexa II; Programul III Partea I II-EU cu Rezoluţia ResAP(2008)1.

FDA : 21CFR, Partea 700-740.

În UE Directiva 76/768/EEC, articolul 6 EU Rezoluţia ResAP(2008)1.

 

Teste  şi Analize

Li pigments este subiectul unui control strict al calităţii pentru a atinge standardele de calitate cerute de diferitele protocoale de producţie ale cosmeticelor.

Autorizaţia emisă da statul New Jersey asigură faptul că Li este o companie producătoare certificată în sectorul produselor de micropigmentare, machiaj permanent, produse pentru tatuaje şi orice alte produse considerate cosmetice conform FDA (Federal Drug Administration).

Prin testele şi cercetările făcute în laborator, bazate pe aplicaţii cosmetice, Li a dezvoltat o gamă excepţională de micro pigmenţi, atât organici, cât şi anorganici. Toţi pigmenţii permanenţi ( oxizii de fier, D&C si FD&C) sunt produşi folosind ingrediente brute certificate pentru a fi folosite în fabricarea acestor produse.

Li pigments oferă produse extrem de sigure şi de încredere. Tonul şi culoarea lor au rămas neschimbate odată cu trecerea timpului. Toţi pigmenţii sunt produşi fiind luate în considerare cele mai înalte standarde de puritate şi sunt testate pentru a se conforma cu caracteristicile lor.

Evaluare siguranţei pentru sănătatea umană a produsului, datele despre toxicitatea pigmentului:

Rezultatele conturului având în vedere degradarea microbiană arată urmatorele niveluri microbiene şi de  toxicitate înainte de sterilizare:

Studii microbiene totale (înainte de sterilizare): mai puţin de 20 de organisme/g

Studii microbiene totale (după sterilizare): 0 organisme/g

O serie de produse brute pe care Li le foloseşte pentru manufacturarea pigmenţilor sunt din gama “aplicaţi după sterilizare” pentru a evita infecţii şi contaminări.