De ce Li pigments?

LogoPiLi pigments acumulează toate cunoștințele corespondente procesului de dezoltare al pigmentilor cosmeticii, pentru a satisface clientela din toată lumea care dorește un standrat înalt. Li pigments formulează, produce și distribuie pigmenții săi folosind metode inovative. Produsele noastre sunt create manual și se încadrează în gama de top, dovedit ștințific.

Li pigments urmareste sa furnizeze servicii de calitate si un suport tehnic inegalabil, punand accentul pe siguranta, calitate si costul rentabil pentru clientii sai.

De-a lungul anilor cercetarea si dezvoltarea, impreuna cu multe teste preliminare in laborator, au determinat  o gama exceptionala de pigmenti cosmetici extrem de siguri.  Li pigments mereu urmareste atat procesul de dezvoltare, cat si trendurile, astfel poate anticipa reglementarile viitoare.

In prezent compania este extrem de mandra de staff-ul dedicat care an de an contribuie prin cunoasterea  produselor si a servicilor asigurand dezvoltarea continua a companiei noastre.  Pe parcursul indeplinirii cerintelor de zi cu zi staff-ul  Li pigments  a acumulat o baza solida de cunostinte si o intelegere aprofundata a diferitelor procese de productie.

 

Facilitati

Li pigments este un producator de produse cosmetice permanente certificate si renumite, localizat in statul New Jersey, SUA. Terenul are o marime de 1114 metri patrati. El reuneste sediul central, laboratorul de productie, departamentul de control al calitatii,  departamentul de ambalare si lantul de distribuire.

Laboratorul de productie de cel mai inalt nivel este echipat complet pentru a superviza variatele metode de creare a pigmentilor permanenti, folosind cele mai avansate metode.

 

Controlul de calitate

Li pigments nu renunta la controlul productiei, care este supus unor rigori foarte stricte. Echipamentul de procesare si nivelul inalt al produselor este strict controlat.  Acest lucru face ca toate nuantele sa fie recreate corect si exact la fel de fiecare data si sa ajunga la nivelul de calitate pe care clientii nostri il asteapta.

La sosirea lor in depozitul Li, inainte sa fie scoase din linia de productie, staff-ul nostru controleaza ca toata materia si ambalajele sa fie identificate, verificate si marcate. Foile de date pentru siguranta materialelor (MSDS) sunt disponibile in urma unei cereri simple.

Ceea ce urmeaza demonstreaza cum produsele Li pigments sunt in concordanta cu legile Guvernului Statelor Unite si de asemenea cu legislatia Uniunii Europene.

Aditivi prezenti in timpul procesului de productie  care servesc pentru un tatuaj cosmetic permanent facut cu Li pigments

-coloranti suplimentari

-substanta conservanta

-supliment de dispersie a culori acceptat pentru folosirea in produse cosmetice certificate, descris in legea (21 CFR 73 and 74).

In UE : Directiva Coonsiliului Europei 76/768/EEC; Anexa IV, partea I din Rezolutia RESAP(2008)1 care prevede ca  substantele conservante  care pot fi folosite ca aditivi in produsele cosmetice au ca scop principal prevenirea dezvoltarii microbilor.

De mentionat si Directiva 76/768/EEC, Anexa VI Partea I-EU cu rezolutia ResAP(2008)1.

Directiva 76/768/EEC, Anexa II; Programul III Partea I II-EU cu Rezolutia ResAP(2008)1.

FDA : 21CFR, Partea 700-740.

In UE Directiva 76/768/EEC, articolul 6 EU Rezolutia ResAP(2008)1.

 

 

Teste  si Analize

Li pigments este subiectul unui control strict al calitatii pentru a atinge standardele de calitate cerute de diferitele protocoale de productie ale cosmeticelor.

Autorizatia emisa da statul New Jersey asigura faptul ca Li este o companie producatoare certificata in sectorul produselor de micropigmentare, machiaj permanent, produse pentru tatuaje si orice alte produse considerate cosmetice conform FDA (Federal Drug Administration).

Prin testele si cercetarile facute in laborator, bazate pe aplicatii cosmetice Li a dezvoltat o gama exceptionala de micro pigmenti, atat organici, cat si anorganici. Toti pigmenti permanenti ( oxizii de fier, D&C si FD&C) sunt produsi folosind ingrediente brute certificate pentru a fi folosite in fabricarea acestor produse.

Li pigments ofera produse extrem de sigure si de incredere. Tonul si culoarea lor au ramas neschimbate odata cu trecerea timpului. Toti pigmentii sunt produsi fiind luate in considerare cele mai inalte standarde de puritate si sunt testate pentru a se conforma cu caracteristicile lor.

Evaluare sigurantei pentru sanatatea umana a produsului, datele despre toxicitatea pigmentului:

Rezultatele contrulului avand in vedere degradarea microbiana arata urmatorele niveluri microbiene si de  toxicitate inainte de sterilizare:

Studii microbiene totale (inainte de sterilizare): mai putin de 20 de organisme/g

Studii microbiene totale (dupa sterilizare): 0 organisme/g

O serie de produse brute pe care Li le foloseste pentru manufacturarea pigmentilor sunt din gama “aplicati dupa sterilizare” pentru a evita infectii si contaminari.