Taupe – 224

SKU: eye0032.
Categorii:   |  . Etichetă: .

35.0060.00

Clear selection

Un adevarat cenusiu pentru spranceana cu reflex maroniu.
Aceasta culoare se poate utiliza singura, cu succes, pe o piele moderat rece.
Scala Fitzpatrick – tip de piele I-III , cu parul alb, cenusiu sau inspicat si fara prea mult par in spranceana naturala.
Sau pentru cei care au pilozitatea naturala a sprancenei cenusiu sau inspicat. Aceasta nuanta poate fi prea întunecată insa ca o culoare de fundal pentru aceia care au o cantitate semnificativă de par alb in spranceana naturala.
Folosiți în mod corespunzător!
Taupe este ideal pentru blonde care doresc un mediu cenusiu in spranceana. Cel mai bun cenusiu pentru perioadele lungi între retușuri.
Atunci când este utilizat pe tipurile de piele cu aspect roz/rosiatic luați în considerare adăugarea Grey Vanish sau de 24 Carat Mod pentru a preveni o culoarea de vindecare prea rece.
Deschidere: cu Sahara sau Lighten Up.
Închidere: cu Espresso, Eskimo Gray sau pigmentul Charcoal, pigment listat in CIC la sectiunea Eyeliner. Dacă se doreste o culoare mai calda este de dorit sa se ia în considerare o alta
nuanta!
Notă: Nuanțele de maro vor fi mai putin evidente pe pielea roz/rosiatica. Rezultatul cu Taupe va apărea gri.
Combinatii preferate: cu Hazelnut, Cappuccino, Sahara, Breve și Crème Latte. O gama nesfârșită pentru blonde poate fi creata atunci când se mixeaza Taupe cu Sahara.

Informații suplimentare

Temperatura

I-D 3 + rece -3

Baza

Verde & Galben Rece
Anorganic

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.